Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghans Australische liefdes

Meghan en Harry's tour d'amour door Australië belooft heel wat moois voor modeliefhebbers. De duchess is namelijk nogal dol op Aussie design. Ze droeg sinds ze voet zette op Britse bodem al regelmatig stukken van Australische makelij. Deze merken lijken de komende weken sowieso op een shout-out t...

Meghans Australische liefdes

Meghan en Harry's tour d'amour door Australië belooft heel wat moois voor modeliefhebbers. De duchess is namelijk nogal dol op Aussie design.

Ze droeg sinds ze voet zette op Britse bodem al regelmatig stukken van Australische makelij. Deze merken lijken de komende weken sowieso op een shout-out te kunnen rekenen. En daar zullen ze maar wat blij mee zijn, nu alle ogen dankzij het zwangerschapsnieuws helemáál op de duchess zijn gericht.

Camilla and Mac

In april droeg de duchess deze prachtige blazer van het merk, genaamd The Marguerite. Ze combineerde hem met een tas van het eveneens Australische Oroton.

Ralph & Russo

De makers van Meghans beroemde/beruchte verlovingsjurk. Die ze ondanks het prijskaartje van ruim 50.000 euro zelf betaalde.

Emilia Wickstead

Oké, deze designer woont gewoon in Londen, maar werd geboren in Nieuw-Zeeland, waar Harry en Meghan de komende weken óók op bezoek gaan. Het is een van de favoriete labels van Kate Middleton, en Meghan droeg ook al een paar keer haar ontwerpen. Dat lijkt dus een zekerheidje.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in