Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Meghan wilde niets met Trump te maken hebben’

Hij vist uitgebreid naar een uitnodiging voor de royal wedding, maar zelfs pre-Harry wou Meghan Markle al niets te maken hebben met Donald Trump. De twee liepen elkaar in 2006 tegen het lijf op de set van Deal or No Deal, waar Meghan werkte als koffermeisje en Donald te gast was voor een uitzendi...

‘Meghan wilde niets met Trump te maken hebben’

Hij vist uitgebreid naar een uitnodiging voor de royal wedding, maar zelfs pre-Harry wou Meghan Markle al niets te maken hebben met Donald Trump.

De twee liepen elkaar in 2006 tegen het lijf op de set van Deal or No Deal, waar Meghan werkte als koffermeisje en Donald te gast was voor een uitzending. Hun ontmoeting staat beschreven in de nieuwe biografie Meghan: A Hollywood Princess van Diana-biograaf Andrew Morton.

“Een gast zorgde voor veel ophef: Donald Trump”, valt in het boek te lezen. “Hij gaf alle meiden zijn visitekaartje en nodigde ze uit om een keer bij hem te komen golfen.” Een van de koffermeiden vertelde de biograaf: “Hij was super creepy. Sommige meiden namen zijn kaartje aan, omdat geld en macht nou eenmaal aantrekt. Meghan was juist een van de meiden die Donald enorm uit de weg ging.”

Beeld: Getty Images