Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan wéér met de queen op stap

Meghan is duidelijk helemaal opgenomen in de royal family: ze ging gisteren (dinsdag) alweer met koningin Elizabeth op pad. Oh, en Harry mocht ook mee dit keer. Het prachtige trio verwelkomde in Buckingham Palace de genomineerden van de Young Leaders Awards, een organisatie waar de nieuwe duke en...

Meghan wéér met de queen op stap

Meghan is duidelijk helemaal opgenomen in de royal family: ze ging gisteren (dinsdag) alweer met koningin Elizabeth op pad. Oh, en Harry mocht ook mee dit keer.

Het prachtige trio verwelkomde in Buckingham Palace de genomineerden van de Young Leaders Awards, een organisatie waar de nieuwe duke en duchess of Sussex (Harry en Meghan dus) zich in de komende jaren meer en meer mee gaan bemoeien.

Het is voor Meghan (hier in Prada) haar tweede keer in korte tijd aan de zijde van de queen, en dat is opmerkelijk: Kate ging pas een jaar na haar bruiloft met Williams oma op pad. En zelfs toen niet alleen - zoals Meghan een paar weken geleden in Cheshire.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in