Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan: van welke celeb was dat huis?

Niet van Oprah, Gayle of Meghan maar van... Nu het stof (langzaam) wat gaat liggen rondom het interview van Meghan en Harry blijven we toch met wat vragen zitten. Bijvoorbeeld: van wie was toch die prachtige tuin/pergola-situatie waar Meghan en Oprah zich onder vleiden. Eerst leek het logisch dat...

Meghan: van welke celeb was dat huis?

Niet van Oprah, Gayle of Meghan maar van...

Nu het stof (langzaam) wat gaat liggen rondom het interview van Meghan en Harry blijven we toch met wat vragen zitten. Bijvoorbeeld: van wie was toch die prachtige tuin/pergola-situatie waar Meghan en Oprah zich onder vleiden.

Eerst leek het logisch dat het Sussex Palace was (nope), toen moest en zou het toch zeker Oprahs huis in Montecito zijn (ook niet), en daarna ging even het verhaal dat Oprahs BFF Gayle háár buitenpaleisje had geleend voor de opnames. Ook dat bleek niet waar.

Maar inmiddels weten we volgens verschillende Hollywoodbronnen van wie het huis wél is, en de naam is verrassend te noemen... het is het huis van Rob Lowe.

Of nou ja, dat wás het, want het stulpje staat momenteel te koop. Lowe woont sinds kort elders in de wijk, vlakbij de Sussexes. En zou zijn nieuwe buren graag te hulp hebben geschoten (en het is ook prima verkooppromotie natuurlijk).

Zo'n opnamedag in eigen tuin is geen sinecure, met veel rondlopende crew en natuurlijk geef je je locatie ook behoorlijk bloot. Een leegstaand huis is dan eigenlijk perfect.

Al zwijgt Rob officieel natuurlijk in alle toonaarden. Dat verdient een uitnodiging voor een etentje bij de Sussexes, dunkt ons.

Beeld: MLS, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in