Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan solo naar Canada

Voor het post-zomerschema aanzwelt, maakt Meghan Markle nog even een tripje naar haar oude thuis Toronto. Maar dan wel zonder haar nieuwbakken echtgenoot. De Duchess of Sussex vertrok afgelopen weekend van Londen naar Toronto per Air Canada-vlucht. Waar het personeel keurig vooraf geïnstrueerd we...

Meghan solo naar Canada

Voor het post-zomerschema aanzwelt, maakt Meghan Markle nog even een tripje naar haar oude thuis Toronto. Maar dan wel zonder haar nieuwbakken echtgenoot.

De Duchess of Sussex vertrok afgelopen weekend van Londen naar Toronto per Air Canada-vlucht. Waar het personeel keurig vooraf geïnstrueerd werd dat Meghan aan boord zou zijn, en werd verzocht om nieuwsgierige aagjes bij haar uit de buurt te houden.

To Toronto

Meghan woonde jarenlang in Toronto, waar haar serie Suits werd opgenomen. Ze heeft er veel vrienden wonen, en zou mogelijk ook een aantal van haar oud-collega's opzoeken, al zijn die momenteel met zomerstop. Dat Harry niet meereisde naar Canada is volgens paleisbronnen niet zo gek: hij zou momenteel door Botswana reizen voor werk.

Reünie met vader?

De Canada-trip van Meghan doet veel stof opwaaien omdat het gerucht gaat dat ze daarna doorvliegt naar de VS. Mogelijk om haar vader Thomas Markle, die de laatste tijd nogal in het nieuws is, een handreiking te doen. Mocht dat waar blijken, dan heeft ze in elk geval iets te vertellen als ze volgende week weer op Britse bodem landt. Naar verluidt sluit ze zich dan aan bij haar schoonfamilie (inclusief de queen en Harry) op hun Schotse buitenverblijf Balmoral.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in