Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan mocht dít woord niet gebruiken tijdens opnames Suits

Het werd haar sterk afgeraden door het Britse koningshuis om dit woord in de mond te nemen. 

NL Beeld

Meghan Markle vertolkte voor haar huwelijk met prins Harry met veel plezier de rol van Rachel Zane in de populaire televisieserie Suits. Maar bij het daten van een royal komen nou eenmaal bepaalde restricties kijken. Zo werd de actrice vriendelijk doch dringend verzocht om een bepaald woord niet uit te spreken in de serie.

Verboden woord

Meghan Markle werd bekend doordat ze de rol van één van de hoofdpersonages in de televisieserie Suits vertolkte. Toen ze prins Harry leerde kennen, werd haar leven zoals we allemaal weten een stuk ingewikkelder. Ook haar werk als actrice werd beïnvloed door haar nieuwe vlam. Want als je een relatie hebt met een prins, valt er meer te schaden dan alleen je eigen imago...

De producent van de serie, Aaron Korsch, doet in een interview dat onlangs weer op TikTok opdook een boekje open over het verzoek dat 'the Palace' destijds had wat betreft het script van Meghan in het laatste seizoen van de serie. Daarin stond namelijk dat de hertogin van Sussex het woord 'poppycock' zou moeten gebruiken. Er werd haar echter met klem geadviseerd om dit woord niet voor de camera uit te spreken. Mensen zouden dit fragment namelijk zo kunnen bewerken, dat het lijkt alsof Meghan iets anders zegt.

Inside joke

Waar dit nogal bijzondere woord vandaan komt? Je kunt het zien als een soort knipoog naar een inside joke binnen Korsch' familie. Hij legt uit: "Als de familie van mijn vrouw een onderwerp te bespreken heeft dat gevoelig kan liggen, gebruiken ze het woord ‘poppycock’." De herkomst van het woord mag dan nog zo onschuldig zijn, de koninklijke familie wilde niet dat Meghan het woord in de mond nam, zo vertelt de televisieproducent. "Ik neem aan dat ze niet wilden dat mensen dingen door elkaar haalden en dachten dat ze 'cock' zei."

Gemengde reacties

De reacties over het verzoek van de koninklijke familie zijn verdeeld. Een TikTok-gebruiker die het een slimme actie vindt van de royals zegt: "Het koningshuis is normale bekende familie, ze zijn de belichaming van de Britse staat. Het is alleen maar terecht dat ze dit soort dingen overwegen." Een ander is weer van mening dat de restrictie nergens op slaat. "Ze heeft ook een seksscène in de serie, dus wat zal een woord als dat nog uitmaken?", vraagt diegene zich af.

Royalty
  • Express UK
  • NL Beeld