Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan met stip in Top 25 invloedrijke vrouwen

Door haar verbintenis met Prins Harry komt Meghan met  stip in jaarlijkse Top 25 van de Britse versie van Vogue Magazine. Qua bekendheid maakte ze een enorme sprong. In Engeland alleen al, keken 16 miljoen mensen naar de trouwerij. De hertogin van Sussex is volgens het magazine uitgegroeid tot ee...

Meghan met stip in Top 25 invloedrijke vrouwen

Door haar verbintenis met Prins Harry komt Meghan met  stip in jaarlijkse Top 25 van de Britse versie van Vogue Magazine. Qua bekendheid maakte ze een enorme sprong. In Engeland alleen al, keken 16 miljoen mensen naar de trouwerij.

De hertogin van Sussex is volgens het magazine uitgegroeid tot een van de bekendste vrouwen van de wereld.

Vogue merkt op dat Meghan dit jaar als geen ander in de publiciteit verscheen, vooral dankzij de bruiloft en wat daar aan voorafging.

De invloed van de hertogin reikt verder dan alleen op het gebied van stijl en kleding, waar ze bekend om stond tijdens haar acteercarrière.

Bij de bruiloft maakte Meghan een feministisch statement door het eerste gedeelte in St. George's Chapel alleen te lopen en nodigde ze met Michael Curry een zwarte bisschop uit. Daarmee toonde ze haar invloed in de vernieuwing van de Britse monarchie, aldus Vogue.

Ook bekende namen als J.K. Rowling, Amal Clooney en Dua Lipa staan op de lijst van de meest invloedrijke en ambitieuze vrouwen in Groot-Brittannië.  De Vogue 25 is de lijst met de meest invloedrijke en ambitieuze vrouwen in Groot-Brittannië.

Bron en Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in