Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan met de queen op pad

Een grote eer voor Meghan: zij mocht gisteren samen met de queen en de rest van de royal family naar de kerk. En dat is best ongebruikelijk. Meghan toog samen met Harry, William, Kate, maar ook Charles en Camilla en koningin Elizabeth herself naar Westminster Abbey voor de kerkdienst op Commonwea...

Meghan met de queen op pad

Een grote eer voor Meghan: zij mocht gisteren samen met de queen en de rest van de royal family naar de kerk. En dat is best ongebruikelijk.

Meghan toog samen met Harry, William, Kate, maar ook Charles en Camilla en koningin Elizabeth herself naar Westminster Abbey voor de kerkdienst op Commonwealth Day. Niet zo gek zou je zeggen, als verloofde van de prins. Maar dat Meghan nu al mee mag, is toch behoorlijk ongebruikelijk.

Het spreekt volgens kenners boekdelen over de innige banden van Meghan met de rest van de royal family. Een beetje modernisering is best op zijn plaats anno 2018, en Meghan heeft zich ook net laten dopen om bij de Church of England te horen. Mooi dat ze direct beloond wordt.

Beeld: Getty Images