Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan is net als wij, dól op een grote handtas

De kop is eraf voor de #RoyalAfricaTour van de hertog en hertogin van Sussex en dag twee maakte duidelijk dat het stel al aardig is geacclimatiseerd. Ging Meghan gisteren al van een hak naar een wedge, vandaag – weer veel lopen – koos ze wijselijk voor platte schoenen en een casual look. Het jean...

Meghan is net als wij, dól op een grote handtas

De kop is eraf voor de #RoyalAfricaTour van de hertog en hertogin van Sussex en dag twee maakte duidelijk dat het stel al aardig is geacclimatiseerd. Ging Meghan gisteren al van een hak naar een wedge, vandaag – weer veel lopen – koos ze wijselijk voor platte schoenen en een casual look.

Het jeansjasje is van Madewell en draagt ze sinds 2017 regelmatig. Opvallend: de hertogin arriveerde met een kloeke crossbody waar duidelijk alles in zat wat een vrouw meent nodig te hebben (she's one of us!), maar droeg die wel tijdelijk over aan een assistent, om haar handen vrij te hebben tussen de mensen.  

De dag begon op Monwabisi Beach waar ze diverse jeugdorganisaties ontmoetten en elkaar prezen als de “best mum” en“best dad”. "Wat zo geweldig is aan hier zijn is dat je kunt zien hoeveel goeds er in de wereld gebeurt en dat er zoveel positiviteit is, en dat de focus hier op diversiteit en inclusiviteit ligt," aldus Meghan. Harry stotterde toen hij de microfoon onder zijn neus kreeg en maakte zich eraf met een: "Wat Meghan net zei." 

Meghan droeg later haar tas gewoon weer zelf. 

Harry voegde zich vervolgens in zijn eentje bij de kustwacht om te kijken hoe ze het stropen van abalone (zeeoren, forse slakken) tegengaan.

Vervolgens gingen de Sussex'jes weer samen verder, naar de Auwal Masjid moskee, waarvoor Harry even een pak had aangetrokken (waar kleden die mensen zich toch steeds om?) en Meghan haar inner safari girl showde in een kaki jurk. Die was vermoedelijk van Thebe Magugu (sterk staaltje Diplomatic Dressing!) en ze droeg er de Sally flatjes van Sam Edelman bij.

In de moskee lieten ze zich bijpraten...

...en had Meghan een lief momentje...

...en buiten nog een wuifmomentje. Ze zien er nog steeds erg happy uit, nietwaar?

In de middag waren Harry en Meghan te vinden in de kleurrijke straten van Bo Kaap waar Heritage Day werd gevierd en de stemming er al lekker inzat.

En in de avond reikten ze Points of Light prijzen (voor jonge mensen die veel hebben bijgedragen aan de gemeenschap) uit aan Jade Bothma en Hunter Mitchell in de tuin van de residentie van de Britse High Commissioner in Kaapstad. Meghan droeg hiervoor een jurk van Martin Grant.  

De lichtpuntjesprijs ging naar Jade omdat ze sieraden van plastic maakt dat ze gevonden heeft. Meghan vond het "very cool."

Foto's © ANP, Sussex Royal

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in