Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan het mooist in 5 herfstkleuren

Het hele scala aan najaarstinten staat haar schitterend! Het paars van de hei, dennengroen, bordeauxrood, gloeiend oranje als een verkleurend herfstbos – de hertogin van Sussex heeft misschien wel de mooiste garderobe in najaarskleuren van alle royals, kijk maar.   Bordeaux Truitje van Joseph Fas...

Meghan het mooist in 5 herfstkleuren

Het hele scala aan najaarstinten staat haar schitterend!

Het paars van de hei, dennengroen, bordeauxrood, gloeiend oranje als een verkleurend herfstbos – de hertogin van Sussex heeft misschien wel de mooiste garderobe in najaarskleuren van alle royals, kijk maar.  

Bordeaux

Truitje van Joseph Fashion, leren rok van Hugo Boss (koningin Letizia heeft 'm ook), schoenen van Sarah Flint en sieraden van Emily Mortimer & Vargas Goteo.

Ook deze valt in de categorie wijnrood: jurk van Hugo Boss, twee keer zo prijzige pumps van Aquazurra en een tasje van Cuyana.

Deze moet ook nog ergens in de kast hangen: bordeaux-van-voor-Harry, uit Meghans tijd als actrice.

Paars

De Maxwell jurk van Aritzia Maxwell by Babaton met pumps van Manolo Blahnik…

…ook heel mooi herfstig met een rode Sentaler jas.

Groen

Voor de WellChild Awards droeg ze de groene Parosh-jurk die ze droeg tijdens de bekendmaking van haar verloving met prins Harry in november 2017. De jas is van Sentaler, de schoenen zijn van Manolo Blahnik.

Nog een groene outfit die haar prachtig stond: rok van Hugo Boss, blouse van And Other Stories, handtas van Gabriela Hearst.

Bruin

Het wordt niet veel herfstiger dan een bruin ruitje van Karen Walker, de trench is de Banks.

En ook chocolade staat haar goed: deze jas van Dior droeg ze naar de doop van Lena Tindall, een paar weken voor ze zou bevallen van Archie.  

Oranje

Designer onbekend, Meghan droeg dit jurkje op een Hollywoodfeestje. Prima kleur voor haar én voor de herfst.

Foto's (c) ANP, Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in