Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Meghan heeft verlovingsarmband’

Wat zich precies heeft afgespeeld in Botswana, weten alleen Harry en Meghan. Maar locals zouden de actrice gespot hebben met een verdachte armband die maar een ding kan betekenen... De vriendin van prins Harry werd in Botswana gezien met een wel heel specifieke armband om haar pols. Een diamanten...

‘Meghan heeft verlovingsarmband’

Wat zich precies heeft afgespeeld in Botswana, weten alleen Harry en Meghan. Maar locals zouden de actrice gespot hebben met een verdachte armband die maar een ding kan betekenen...

De vriendin van prins Harry werd in Botswana gezien met een wel heel specifieke armband om haar pols. Een diamanten ring werd niet gespot, maar volgens een insider van de Britse krant The Daily Star is de armband minstens zo veelzeggend: zij en Harry zouden Zulu-armbanden hebben uitgewisseld die binnen de Afrikaanse cultuur staan voor een verloving of belofte.

“Meghan landt echt niet ineens op Heathrow met een gigantische steen aan haar vinger”, deelt een insider met de krant. “Ze weten dat de hele wereld mee kijkt, en moeten zich wel aan koninklijke tradities houden. Harry schijnt in september een officiële aankondiging te willen doen.”

In de hoop hun blijde nieuws nog even geheim te houden, zouden er speciale armbanden voor hem en Meghan zijn gemaakt door een Afrikaanse vriend van de prins. Dat plan lijkt nu dus mooi in het water te vallen. Of zouden de twee tóch gewoon een nietszeggend souvenir hebben gekocht?