Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan en Harry in Dublin

Ze bezochten het land ook al vóór hun droombruiloft, maar vandaag (woensdag) zijn Harry en Meghan voor het eerst op officieel bezoek bij hun Ierse buren. De nieuwbakken Duke and Duchess of Sussex kwamen gisteravond aan in de Ierse hoofdstad Dublin, waar ze onder andere naar een garden party ginge...

Meghan en Harry in Dublin

Ze bezochten het land ook al vóór hun droombruiloft, maar vandaag (woensdag) zijn Harry en Meghan voor het eerst op officieel bezoek bij hun Ierse buren.

De nieuwbakken Duke and Duchess of Sussex kwamen gisteravond aan in de Ierse hoofdstad Dublin, waar ze onder andere naar een garden party gingen. Vandaag brengen ze een bezoek aan de beroemde Trinity College. Ook ontmoeten ze de president van het land.

Voor ons betekent dat volop gelegenheid om Meghan in prachtige nieuwe outfits te zien (alles is nog nieuw, bij haar). Zo koos ze heel passend voor een groen ensemble van Givenchy toen ze uit het vliegtuig kwam. Voor het chique tuinfeest switchte ze naar een zwarte Emily Wickstead.

Voor haar overvolle woensdag (de Duke en Duchess doen in totaal een handvol locaties aan voor ze vanavond weer terug naar Londen vliegen) koos ze voor twee (een wissel halverwege, wat een move!) heel andere outfits: een jurk van Roland Mouret én een mooi pak. Wij zijn fan. Ook van al die verliefde blikken richting haar echtgenoot. The summer of love was nog nooit zo royal.