Meghan en Harry als bruiloftsgasten

Meghan en Harry als bruiloftsgasten

Precies een maand na hun eigen jawoord waren prins Harry en Meghan dit weekend te gast bij de bruiloft van zijn nichtje Celia. En hoewel ze straalden, was er ook kritiek.

Meghans jurk (een design uit een aankomende collectie van Oscar de la Renta) viel namelijk niet bij iedereen in de smaak. Vormeloos, te groot… en zeker het prijskaartje van meer dan 5000 euro niet waard, oordeelden mode-watchers.

Aan de andere kant werd juist gefluisterd dat Meghan zo’n losse jurk uitkoos om een beginnend babybuikje te verhullen. Hoe het ook zij: zelf leek de nieuwbakken duchess hartstikke tevreden over haar look – die lekker matchte met haar royal husband.

Bruid Celia zal haar het ensemble wel in dank hebben afgenomen. Het nichtje van Harry (een dochter van Diana’s oudste zus) zal zich vooraf best even afgevraagd hebben of La Markle haad spotlights niet te veel zou stelen. Gelukkig had ze zelf een troefkaart in handen: de bruid droeg met de beroemde Spencer-tiara op haar hoofd. De tiara die Diana ook droeg bij haar bruiloft met prins Charles, en die velen in de bruidslook van Meghan verwacht hadden te zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in