Meghan draagt ‘Amalia-jurk’

Meghan draagt ‘Amalia-jurk’

Het wassenbeeld van Meghan Markle in New York draagt een wel heel bekende jurk: eentje die in Nederland beroemd werd door kroonprinses Amalia.

De wassenbeelden van Meghan komen als paddenstoelen uit de grond, en vorige week maakte de ‘American princess’ ook in New York haar debuut bij Madame Tussaud’s. In een jurk van het label Self-Portrait, die we in Nederland al eerder in de spotlights zagen.

Het is namelijk exact dezelfde jurk die Amalia droeg tijdens het diner ter ere van de vijftigste verjaardag van haar vader, Willem-Alexander. Ze trok de jurk ook al eens uit de kast voor een societybruiloft in Londen in 2017.

Meghan draagt ‘Amalia-jurk’
Meghan draagt ‘Amalia-jurk’

Dat de wassen Meghan de jurk draagt is ook niet zonder reden: zij verscheen bij de kerstlunch van de queen in de jurk, al werd ze er alleen in de auto in gespot door fotografen.

Meghan draagt ‘Amalia-jurk’

Wij snappen Meghan en Amalia wel. Prachtige dames in een prachtig design. Wedden dat Amalia de komende jaren nog veel vaker gaat 'dubbelen' met de modegroten der aarde?

Bron: Twitter/Rick EversBeeld:Self-Portrait/RVD (Jeroen van der Meyde)/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in