Meghan borrelt met de queen

Meghan borrelt met de queen

De verlovingsgeruchten gaan in overdrive nu Meghan Markle en prins Harry samen gespot zijn tijdens een theetje – of sterker - met de queen op Buckingham Palace.

Het verliefde stel vloog na de Invictus Games in Toronto blijkbaar samen naar Londen, waar Meghan vorige week donderdag voor het eerst oog in oog zou hebben gestaan met Harry’s oma. De twee werden rond vijf uur ’s middags bij de privé-ingang van het paleis gespot.

DiscreetZe arriveerden in een auto met geblindeerde ramen, wat zeer ongebruikelijk is in Britse koninklijke kringen. De ontmoeting wordt door paleis-insiders omschreven als ‘een discreet gesprekje’. Waarin het ongetwijfeld ook over eventuele trouwplannen en het aankondigen van verlovingsnieuws is gegaan.

Meghan borrelt met de queen

Kom maar op, met die aankondigingVeel royalty-watchers zijn er van overtuigd dat er in november een aankondiging aankomt van Harry en Meghan. Ze zouden al sinds de zomer verloofd zijn, maar wachtten met hun nieuws vanwege de sterfdag van Diana en het babynieuws van Kate.

Zeventig jaar getrouwdOp 20 november zijn de queen en prins Philip zeventig jaar getrouwd. Het is nu eigenlijk alleen nog de vraag of Harry en Meghan die datum afwachten, of al eerder de pers bijeen roepen.