Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima’s eerste werkbezoek in Argentinië als koningin

‘Máxima in zes maanden tien kilo afgevallen’ Terwijl koning Willem-Alexander de hertogin van Cambridge Kate Middleton ontving, was deze week onze Koningin Máxima in de hoofdstad van haar geboorteland Argentinië. Het  bezoek van Máxima Zorreguieta, zoals zij daar nog steeds wordt genoemd, aan haar...

Máxima’s eerste werkbezoek in Argentinië als koningin

‘Máxima in zes maanden tien kilo afgevallen’

Argentinië

Terwijl koning Willem-Alexander de hertogin van Cambridge Kate Middleton ontving, was deze week onze Koningin Máxima in de hoofdstad van haar geboorteland Argentinië. Het  bezoek van Máxima Zorreguieta, zoals zij daar nog steeds wordt genoemd, aan haar geboortestad Buenos Aires was ondanks haar vrolijke kleren voor een serieus doel. Zij hield, als speciale gezant van de Verenigde Naties, een toespraak over plannen van de Argentijnse regering om betere toegang tot financiële diensten te ontwikkelen. Dit kan bijdragen aan de economische ontwikkelingen van de bevolking.

Argentinië

Caras weet veel te vertellen over onze koningin. ‘Máxima gebruikte de ruimte die het protocol haar bood om heel elegant en modern voor de dag te komen. Ze groette de wachtende fotografen met de haar kenmerkende enorme glimlach, die haar tot een van de charismatische leden van de Europese koningshuizen heeft gemaakt.’ De volgende uitspraak vinden wij een vreemd gegeven, want blijkbaar had Caras een weegschaal mee naar de ontmoeting met Máxima. Het blad wist tenminste te melden dat Máxima dankzij een streng dieet de afgelopen zes maanden precies tien kilo is afgevallen. In de krant Clarín was daarover eerder al geschreven dat het haar er veel beter deed uitzien.

Of Máxima echt zoveel is afgevallen, 1 ding is zeker: ze zag er weer beeldig uit.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren