Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima weer op koninklijk

Koningin Máxima is weer in den lande, en wel in het Twentse Enschede. Waar ze vanmiddag (donderdag) de Week tegen Eenzaamheid opende. En direct weer helemaal koninklijk was. Ze liep woensdag nog op de straten van New York, maar de koninklijke agenda is pittig. Dus moest Máxima vanuit Schiphol vri...

Máxima weer op koninklijk

Koningin Máxima is weer in den lande, en wel in het Twentse Enschede. Waar ze vanmiddag (donderdag) de Week tegen Eenzaamheid opende. En direct weer helemaal koninklijk was.

Ze liep woensdag nog op de straten van New York, maar de koninklijke agenda is pittig. Dus moest Máxima vanuit Schiphol vrijwel direct door voor haar Nederlandse schema. En dan nog liep ze er stralend bij. Knap, vinden wij.

Dit was gisteren...

...en vandaag was ze alweer volledig in koninginnen-modus

Het Nationaal Eenzaamheid Congres is bedoeld voor organisaties die met behulp van vrijwilligers mensen bijstaan die een risico lopen op of kampen met eenzaamheid. Een doel waar Máxima zich maar wat graag inzet.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in