Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima verrassend handig met de hogedrukspuit

Koning en koningin in de weer voor NL Doet. Het is moeilijk voor te stellen dat koningin Máxima zelf het bordes en de terrassen van Paleis Huis ten Bosch mosvrij houdt. Maar je kunt er niet onderuit dat ze verrassend handig was in het hanteren van de hogedrukspuit voor de vrijwilligersactie NL Do...

Máxima verrassend handig met de hogedrukspuit

Koning en koningin in de weer voor NL Doet.

Het is moeilijk voor te stellen dat koningin Máxima zelf het bordes en de terrassen van Paleis Huis ten Bosch mosvrij houdt.

Maar je kunt er niet onderuit dat ze verrassend handig was in het hanteren van de hogedrukspuit voor de vrijwilligersactie NL Doet, georganiseerd door het Oranjefonds.

De Oranjes hadden zich gemeld bij Cultuurhuis De Paulus in Oegstgeest, om te helpen de boel eens goed uit te mesten.

HM droeg coole shades en omarmde verder totally Casual Friday als look.

Koning Willem-Alexander liet zich niet onbetuigd bij het in de olie zetten van de lambriseringen…

…en bleek ook de hoekjes niet te vergeten bij het poetsen.

ZM ging ook nog stevig door de knieën om onkruid te wieden.

Het wieden 'staat niet op mijn lijstje' aldus de koning die grinnikend waarschuwde dat hij het onderscheid tussen gewone planten en onkruid niet zo goed kende. "Als u mij mijn gang laat gaan, dan wordt het helemaal schoon."

De Oranjes zijn zichtbaar blij dat ze door de versoepelingen weer echt op pad kunnen en niet meer vanachter een scherm hoeven te communiceren. Beiden zeiden er naar uit te kijken om weer meer mensen te kunnen ontmoeten. 

Máxima had volgens Blauw Bloed even bedenktijd nodig alvorens te kiezen voor "meer mensen te kunnen zien". Willem-Alexander keek uit naar meer kunst en cultuur. "Het is bijna zo vanzelfsprekend als je het hebt, en dan door zo'n coronatijd mis je het echt", aldus de koning. "Het is zo belangrijk dat die culturele instellingen weer opengaan, maar we moeten het nog even afwachten. Ik weet niet wat er gezegd gaat worden", zei hij verwijzend naar de persconferentie van vrijdagavond.

Hoe dan ook: het was een productieve middagf. Daar heb je als royal duidelijk bést een natte broek voor over.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in