Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: verkleedpartijen van de royals

Om alvast een beetje in de stemming te komen voor misschien wel je eigen verkleedpartij, #halloween!  Of koningin Máxima en haar royale collega's Halloween vieren is niet bekend, maar dat ze van een feestje met een beetje uitdagende dresscode houden is duidelijk, kijk maar. © Hollandse Hoogte Toe...

Máxima: verkleedpartijen van de royals

Om alvast een beetje in de stemming te komen voor misschien wel je eigen verkleedpartij, #halloween! 

Of koningin Máxima en haar royale collega's Halloween vieren is niet bekend, maar dat ze van een feestje met een beetje uitdagende dresscode houden is duidelijk, kijk maar.

© Hollandse Hoogte

Toen koning Carl Gustaf en koningin Silvia in 2001 25 jaar getrouwd waren gaven ze een groot gekostumeerd feest. Je zou denken dat je als koninklijke familie dan eens lekker als piraat zou komen, maar ze hielden het toch allemaal op een buitengewoon vorstelijk kostuum.  

© Hollandse Hoogte

De Oranjes waren ook uitgenodigd voor het feest. Prins Constantijn verdient bonuspunten voor zijn 16de eeuwse look (met de Nederlandse vlag op zijn laarzen!) en prinses Laurentien oogt niet echt verkleed, maar toch wel erg fraai. Máxima hield zich als Royal Verloofde duidelijk nog in, Willem-Alexander hield het op een steek. Ook Beatrix had zich niet erg uitgeleefd…

© Hollandse Hoogte

…dit in tegenstelling tot koningin Margrethe van Denemarken die dol is op dit soort festijnen: zij kwam ronduit Elizabethaans naar Stockholm, met prins Henrik.

© PPE Agency

Dit was in 2004, vast iets rond Hans Christian Andersen.

Prins Charles en prinses Diana waagden zich tijdens een Royal Tour door Amerika aan een vintage feestje met pioniersesprit.

Prinses Beatrice van York vierde haar 18de verjaardag in Victoriaanse stijl.

© Giancarlo Giammetti / Instagram

In 2017 gaven de Griekse royals een groot (verkleed)feest ter ere van de 50ste verjaardag van prins Pavlos en de 21ste verjaardag van prinses Maria-Olympia. Máxima wist wel raad met de dresscode 'Prince and the Revolution'. 

(c) ANP

Niet echt verkleed, wel een fraai masker: Willem-Alexander en Máxima tijdens een carnaval-moment op Aruba.

Dit is prinses Camilla van Bourbon-Twee Siciliën die een huwelijksjubileum romantisch vierde in Venetië, met een gekostumeerd bal. 

En ook in Monaco kunnen ze altijd op haar rekenen voor een Bal Masqué.