Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima trotseert de sneeuw

Het was even aanpoten in het Zwitserse Davos, toen er aan de vooravond van het World Economic Forum 40 centimeter sneeuw viel. Kon iedereen wel komen? Máxima in elk geval wel. Zij is nog tot donderdag in Davos in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Veren...

Máxima trotseert de sneeuw

Het was even aanpoten in het Zwitserse Davos, toen er aan de vooravond van het World Economic Forum 40 centimeter sneeuw viel. Kon iedereen wel komen? Máxima in elk geval wel.

Zij is nog tot donderdag in Davos in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. En sprak gisteren (dinsdag) met premier Narendra Modi van India.

No Trump please

Die kwam vorige deze week wereldwijd in het nieuws toen een insider in het Witte Huis aan de Washington Post verklapte dat Donald Trump het accent van de premier vaak nadoet. Trump was, het mag niet verrassen, niet welkom op het WEF.

Sneeuwtaferelen

Máxima was dat natuurlijk wél. Zij is een van de vele royals die het forum deze week aandoet. Ook koning Filip en koningin Mathilde van België, koning Felipe van Spanje en koning Abdullah en koningin Rania van Jordanië worden nog verwacht. Als ze door de sneeuw naar Zwitserland kunnen komen dan. Strooien, daar doen ze (uit milieuoverwegingen) namelijk niet aan aldaar.