Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: terug met een knaller

Majesteit eindelijk weer out and about. Online, digitaal, webinar, virtueel... het was de laatste maanden één en al werken vanuit het paleis voor koningin Máxima. Maar vandaag ging ze dan eindelijk, voor het eerst sinds 8 december, weer fysiek op pad. En het was wel duidelijk dat Majesteit klaar ...

Máxima: terug met een knaller

Majesteit eindelijk weer out and about.

Online, digitaal, webinar, virtueel... het was de laatste maanden één en al werken vanuit het paleis voor koningin Máxima. Maar vandaag ging ze dan eindelijk, voor het eerst sinds 8 december, weer fysiek op pad.

En het was wel duidelijk dat Majesteit klaar was voor het mooiere weer, want na al die sneeuw was het direct alweer tijd voor blote armen in een prachtig ensemble van Natan. Wij durven het nog even niet, maar dit weekend wellicht...

Gemist

Er echt zelf op uit gaan was natuurlijk moeilijk door alle maatregelen en 'werk-zoveel-mogelijk-thuis'-adviezen. Maar de koning ging er wél af en toe op uit, en we misten Majesteit meer dan een beetje.

Maar goed, dat wachten werd vandaag dus beloond: Máxima ging op werkbezoek bij Christelijke Basisschool Sabina van Egmond in Oud-Beijerland. Waar ze met leerlingen, leraren en ouders sprak over hoe de pandemie en de lockdown van invloed zijn op het basisonderwijs.

Alsof de schoolbanken er rekening mee hadden gehouden...

Smaakt naar meer

Daarmee kon de koningin weer eens haar veelzijdigheid laten zien: of ze nu zit met een kind uit groep vijf, een schooldirecteur of een nerveuze ouder, HM weet zich altijd prachtig houding te geven.

En het moet lekker gevoeld hebben, éven achter die computer weg, weer even het land in. Wij snakken in elk geval naar méér Máxima, dus hopelijk smaakte het voor Majesteit zelf ook zo.

Beeld: ANP

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!