Máxima: terug in Natan

Máxima: terug in Natan

Driemaal is scheepsrecht.

Muziek breekt zo lekker de week, zal Majesteit gedacht hebben. Zij ging vanochtend (woensdag) op bezoek in Katwijk, bij de landelijke MuziekTafeldag. Daar spraken regionale vertegenwoordigers over hun ervaringen en successen om muziekonderwijs in hun regio's aan de man te krijgen.

Máxima: terug in Natan

Majesteit verscheen ten tonele in een oldie but a goodie van Natan (en haar nieuwe schelpen, groter dan haar gebruikelijke schelpen, die springen natuurlijk óók in het oog). Haar eerste Natan sinds ze vorige week terugkeerde van vakantie. De eerste ronde droeg ze een outfit van Zara, gisteren (dinsdag) koos ze een kleurrijke jurk van Antik Batik.

Vestje uit...

Máxima: terug in Natan

...en vestje aan: allebei mooi

Máxima: terug in Natan

De koningin is erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas en voedt haar meiden ook hartstikke muzikaal op. Dat de koning niet helemaal bij kan blijven, geeft niet: Máxima en de A's maken muziek voor tien met hun gitaren, piano's en zangstemmen. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in