Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima straalt bij Nieuwjaarsontvangst

Máxima was vanmiddag (dinsdag) mooi als altijd bij het paleis in Amsterdam. Maar prinses Beatrix stal de show, dankzij een wel heel bijzonder accessoire. De trotse oma werd gespot met een heel bijzondere tas: met haar kleindochters Amalia, Alexia en Ariane erop. Of nou ja: een lakei werd ermee ge...

Máxima straalt bij Nieuwjaarsontvangst

Máxima was vanmiddag (dinsdag) mooi als altijd bij het paleis in Amsterdam. Maar prinses Beatrix stal de show, dankzij een wel heel bijzonder accessoire.

De trotse oma werd gespot met een heel bijzondere tas: met haar kleindochters Amalia, Alexia en Ariane erop. Of nou ja: een lakei werd ermee gefotografeerd. Maar de voormalig koningin werd vorig jaar al eens met dezelfde tas gespot. Máxima droeg ook een oude bekende: de Natan-outfit die ze in het najaar ook aantrok voor haar bezoek aan Amersfoort.  

Máxima, Willem-Alexander, Beatrix, Margriet en Pieter van Vollenhoven trapten vanmiddag het nieuwe jaar af met een receptie voor vertegenwoordigers van de Nationale Politie. Morgenochtend ontvangen ze ook nog de leden van het corps diplomatique.