Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's tante Alina (91) overleden

Droevig nieuws uit Argentinië. De tante van koningin Máxima, Alina Zorreguieta de Cibert, is vorige week overleden. Dat blijkt uit een rouwadvertentie in een Argentijnse krant. De zus van Jorge Zorreguieta werd 91 jaar. De begrafenis zou naar Argentijns gebruik al zijn geweest, dat gaat daar alti...

Máxima's tante Alina (91) overleden

Droevig nieuws uit Argentinië.

De tante van koningin Máxima, Alina Zorreguieta de Cibert, is vorige week overleden. Dat blijkt uit een rouwadvertentie in een Argentijnse krant. De zus van Jorge Zorreguieta werd 91 jaar.

De begrafenis zou naar Argentijns gebruik al zijn geweest, dat gaat daar altijd heel snel. Alina overleed op 25 augustus, het is niet bekend of Máxima, Willem-Alexander en hun meiden naar Máxima's geboorteland zijn gevlogen om daarbij aanwezig te zijn. Máxima's agenda was tussen 26 en 29 augustus wél leeg.

Daarna vloog HM door naar India voor een VN-reis.

Ze schijnt een hechte band te hebben gehad met haar tante. Alina was ook aanwezig bij het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima in 2002.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in