Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's Pinterest-account: zou ze prinses Mary gepind hebben?

HM pint er op los.

Maxima Marokko

Het is inmiddels een publiek geheim dat koningin Máxima dol is op Pinterest, de app/site waarop je allerlei beeld- en inspiratiemateriaal kunt verzamelen.

Zo heeft ze een heel board vol looks van zichzelf, zodat ze nog eens terug kan vinden wat ze ook alweer allemaal heeft en kan markeren welke jurken, rokken, blazers en meer er wel weer eens uit het stof mogen.

Maar zou ze wellicht ook een board met concullega’s hebben? Dat zou wel verklaren hoe prinses Mary van Denemarken een maand geleden deze Etro-rok uit de kast haalde voor een romantische fotosessie met prins Frederik bij de Taj Mahal…

ANP

…en HM precies diezelfde rok (met de bijbehorende blouse) deze week voor het eerst in twee jaar ook weer uit haar koffer toverde.

Brunopress

Beide royals droegen de kleurrijke print in augustus 2016 voor het eerst, maar Mary werd er in februari voor het eerst weer in het openbaar in gezien terwijl Máxima haar rok nu al vier keer droeg.

Het is wel toevallig dat de rok nu weer zo dichtbij elkaar ten tonele verschijnt, we zeggen het maar. Wij vermoeden enig creatief inspiratiewerk op Pinterest van Majesteit.

Royals, het zijn net mensen hè.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in