Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's oranje franje: een rok om vrolijk van te worden!

What to wear naar een feestelijk businessdiner? Máxima koos zakelijk wit van boven met daaronder oranje franje: een rok om vrolijk van te worden!

Maxima Natan Koning Willem I Prijzen 2023

Koningin Máxima schoof woensdagavond aan bij het winnaarsdiner van de Koning Willem I Prijzen in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Brunopress/Patrick van Emst

Het diner wordt traditiegetrouw door de Koning Willem I Stichting samen met de winnaars van de laatste editie georganiseerd en markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemingsprijzen.

Brunopress/Patrick van Emst

De avond stond in het teken van Ondernemerschap van de toekomst. De winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2022, NXP Semiconductors, Maan Group en MUD Jeans, hebben tussen de gangen door hun visie op het onderwerp gedeeld, net als enkele gastsprekers. HM is erevoorzitter van de stichting.

Brunopress/Patrick van Emst

Máxima koos voor een perfecte look voor de gelegenheid: business on top, party in de rok, een oranjebruine Natan met franjes van pailletten die er om smeekt om eens flink met de heupen te schudden om al het moois te laten dansen, maar dat is misschien meer iets voor in de royal kleedkamer. Bonuspunten voor de bijpassende schoenen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst