Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's oorbellen: zó kun ook jij ze dragen

Van kroonluchter tot knop, alles is mogelijk. Het is algemeen bekend dat Hare Majesteit houdt van kloeke oorbellen. En die hoeven niet per se uit de schatkamer te komen, ze leeft zich ook uitbundig uit met hout, kunststof, glas en halfedelstenen. Zolang het maar niet te petieterig is en ze ze moo...

Máxima's oorbellen: zó kun ook jij ze dragen

Van kroonluchter tot knop, alles is mogelijk.

Het is algemeen bekend dat Hare Majesteit houdt van kloeke oorbellen. En die hoeven niet per se uit de schatkamer te komen, ze leeft zich ook uitbundig uit met hout, kunststof, glas en halfedelstenen. Zolang het maar niet te petieterig is en ze ze mooi vindt, is het goed. Een paar suggesties voor wie óók wel eens een paar statements in de oren wil.

Máxima met goudkleurige oorringen van bamboe…

…die best een beetje lijken op de Whistles bamboe oorringen (Zalando, 38 euro)

Singapore, 2013. Dit kroonluchtermodel is ongetwijfeld antiek en onbetaalbaar…

…maar deze kunnen er ook best mee door, zeker voor de feestdagen (Poshmark, 23 euro).

De opening van de vernieuwde stadsschouwburg Haarlem 2008 deed het respect voor de royal oorlellen weer groeien. Er zijn royals die zware exemplaren oorlellen ondersteunen met een haakje achter het oor langs, maar daar hebben we Máxima nog niet op kunnen betrappen #bikkel.

De majestueuze klont met parels is nergens meer te vinden, de look is tegenwoordig wat subtieler. Maar qua roze, hangend, feestelijk en opvallend: wat vind je van deze van Accessorize, 13 euro? 

Mongolië, 2006. Lang, hangend, een beetje bling, een halfedelsteen, Máxima bezit veel variaties op dit thema. De inloopkast moet een paradijs voor de A'tjes zijn.

Alternatief: deze van Allurez  (766 euro)...

...of deze van Blue Nile (461 euro).

Buenos Aires, 2006. Niemand zegt dat parels subtiel moeten zijn, toch?

Deze zijn van Lane Crawford, 54 euro. 

Amethist in een spektakelmodel, Máxima droeg ze bij een bezoek aan Marokko in 2005.

Alternatief, ook amethist: Ross Simons 126 euro

En dit is dan ook wel weer grappig: een van de zeldzame momenten van Máxima zonder oorbellen, tijdens het bezoek aan Chili.  

Foto's (c) ANP, de betreffende labels

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in