Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's muiltjes: 5 heerlijke lookalikes

We zien een nieuwe musthave bij HM. En deze lijkt ons best wel draagbaar ook nog!

Máxima muiltjes

Koningin Máxima maakt interessante modekeuzes, maar lang niet alles wat ze draagt valt in de categorie ‘iets voor ons’. Al helemaal op het gebied van schoenen, want HM houdt van hoog-hoger-hoogst en hoewel zij dat prima vindt, hallus valgus be damned, kan 90% van de medemens er echt geen centimeter op lopen.

Maar áls Majesteit dan eens een schoen uit de inloopkast trekt die niet zo naaldhakkerig is… en zomerproof ook nog… dan letten we extra goed op.

Deze week werd ze in het Utrechtse Austerlitz gespot op deze roze/oranje muiltjes…

Brunopress

…die ze volgens het immer oplettende oog van Detective Josine Droogendijk ook al in een andere kleur droeg op Koningsdag 2023.

Brunopress

Van Natan natuurlijk, en naast heerlijk asymmetrisch schier onmogelijk online te shoppen (Natan doet niet meer aan een webshop en het model lijkt ook nergens anders in de digitale schappen te liggen).

NATAN

Maar goed, Nouveau to the rescue. Wij shopten deze vijf goede asymmetrische lookalikes bij elkaar zodat ook jij een Máximale zomer tegemoet kan.

1 – Deze Máxima-groene toppers van Dune London (124,95 euro)

Dune London

2 – Model Notre-V bij Omoda (nu 95,95 euro)

Omoda

3 – Knoop erin, van NA-KD (44,95 euro)

NA-KD

4 ­– Lekkere slingbacks van Divided (24,99 euro) voor hetzelfde gevoel on a budget

H&M

5 – En voor de big spenders deze heel Máxima-proof (want plexi) beauty’s van Tory Burch (495 euro)

Tory Burch

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress