Máxima's machtige mantelpakje

Máxima's machtige mantelpakje

Onze koningin is haar werkdag in Pakistan begonnen. En gaat vandaag op powervrouw in een mantelpakje van Oscar de la Renta.

Vol vertrouwen liep koningin Máxima vanochtend (dinsdag) de staatsbank van Islamabad binnen voor een gesprek over de toegankelijkheid van financiële diensten voor de bevolking van Pakistan. En dat deed ze in een pakje dat we pás nog zagen.

Máxima droeg het zwart-wit-geel-grijze mantelpakje in oktober ook tijdens de theeceremonie ter gelegenheid van de inhuldiging van keizer Naruhito van Japan. We zien haar bijna nooit in een klassiek mantelpak, dus het viel op dat de koningin het lookje vandaag weer uit de kast trok.

Máxima's machtige mantelpakje

Maandag droeg ze trouwens een jurk van het Griekse label Zeus + Dione. In de Pakistaanse pers werd die dag niet gesproken over Máxima's outfit, maar wel over haar tas. Of specifieker: over het feit dat ze haar eigen tas (een beauty van een Céline) en papieren bij zich droeg, en dit niet líet doen. Sowieso gooide onze koningin hoge ogen: ze was urenlang trending topic op Twitter in Pakistan.

Máxima's machtige mantelpakje

Vandaag zal het niet anders zijn. Go, Majesteit, go!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in