Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's gouden bladoorbellen zijn helemaal on trend

De look is momenteel zo'n beetje overal te shoppen. Majesteit houdt wel van opvallende sieraden. Dus was het bepaald geen verrassing dat ze vorige week ten tonele verscheen (in een ingetogen ziekenhuis nog wel) met heerlijke gouden bladeren bungelend in heur haar. Nieuwe oorbellen voor zover wij ...

Máxima's gouden bladoorbellen zijn helemaal on trend

De look is momenteel zo'n beetje overal te shoppen.

Majesteit houdt wel van opvallende sieraden. Dus was het bepaald geen verrassing dat ze vorige week ten tonele verscheen (in een ingetogen ziekenhuis nog wel) met heerlijke gouden bladeren bungelend in heur haar.

Nieuwe oorbellen voor zover wij weten, want we hebben Máxima er nog niet eerder mee gespot. Maar het kan natuurlijk zo dat ze ze normaal gesproken alleen privé draagt. Bij haar dochters heeft geleend. Of toch voor haar verjaardag heeft gekregen.

De grote gouden hangers komen namelijk wél op een opportuun moment in de omvangrijke collectie van HM: de gouden bladoorbel is op dit moment een enorme hit in oorbellenkringen. Handig, want dat betekent dat wij ze ook kunnen shoppen. 

Waar de blaadjes van Máxima exact vandaan komen, hebben we nog niet weten los te peuteren. Maar voor bijna elk budget is er wel een fijne lookalike of stijl-alike te vinden. Shop je mee?

Majesteits favo Nederlandse oorbellenmerk Miccy's maakt deze Ginkgo-beauty's (89 euro)

De maple leaf van Gala Rotelli lijkt erg op wat Majesteit heeft hangen (250 euro)

PDPaola maakt voor een zachter prijsje deze jongens (48,95 euro)

Anders maar ook prachtig: deze Oscar de la Renta's (450 euro)

En voor de subtropische bungelvibes is dit paar van Guess uitstekend geschikt (49 euro)

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in