Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's favoriete trui

We hebben er allemaal wel een: een favoriete trui die altijd zacht en warm is, en nog mooi staat ook. Zelfs koningin Máxima blijkt er niet immuun voor dit najaar. Zij droeg dit ontwerp van Natan al drie keer (in drie verschillende kleuren). De trui die je wist dat zou komen, zo mag deze couturepa...

Máxima's favoriete trui

We hebben er allemaal wel een: een favoriete trui die altijd zacht en warm is, en nog mooi staat ook. Zelfs koningin Máxima blijkt er niet immuun voor dit najaar. Zij droeg dit ontwerp van Natan al drie keer (in drie verschillende kleuren).

De trui die je wist dat zou komen, zo mag deze coutureparel van Natan gerust heten. Want toen Máxima dinsdagochtend in Utrecht verscheen zagen we het direct: die trui kennen we ergens van. Van Máxima in oktober en september om precies te zijn.

Die prachtige zachte scubastof, die opvallende maar ingetogen halslijn, die chique driekwartmouw... Máxima is er als een blok voor gevallen. In september droeg ze de witte versie tijdens de Algemene Jaarvergadering van de VN in New York. En in oktober ging de zwarte versie uit de kast voor de lancering van de Nederlandse Schuldhulproute.

Het blijft een echte Natan, dus je moet er diep voor in de buidel tasten. Maar als Máxima hier één ding laat zien dan is het wel dat je geen seconde spijt zult krijgen van je aanschaf. Op naar de P.C. Hooft dus, waar Neerlands enige Natan-boetiek zit. Daar is de top voor 650 euro te bestellen in het gebroken wit, marine, gechineerd grijs en licht taupe.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in