Máxima's Claes-mondkapje is nog te koop

Máxima's Claes-mondkapje is nog te koop

Niet lang meer verplicht, maar vast nog regelmatig nodig.

De mondkapjesplicht is momenteel een hot topic, en het is begrijpelijk als je denkt: ik ga nu geen nieuwe meer aanschaffen. Toch is de werkelijkheid dat mondkapjes niet direct helemaal uit het straatbeeld zullen verdwijnen.

Denk aan in het openbaar vervoer. En op plekken waar 1,5 meter afstand houden er even niet inzit. Wel zullen de wegwerpmondkapjes steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. Heb je maar heel af en toe nog een mondkapje nodig, dan doen veel mensen liever iets moois voor, iets meer permanents.

Máxima's Claes-mondkapje is nog te koop

Nu nog verkrijgbaar

Enter Máxima en Claes Iversen. Want hoewel HM al de nodige verschillende uitwasbare mondkapjes had (onder andere eentje van het Koninklijk Huis zelf, chic!), verscheen ze deze week met een nieuw exemplaar van niemand minder dan Claes Iversen.

Máxima's Claes-mondkapje is nog te koop

En het leukste: dat one-of-a-kind mondkapje (elke print is nét anders) is nog gewoon verkrijgbaar in de webshop van de designer, voor de niet al te hoge prijs van 39 euro. Máxima-approved, Claes-approved, Nouveau-approved.

Beeld: Claes Iversen/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in