Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima richt blik weer binnen de eigen grens

Vrijdagochtend ging Koningin Máxima op bezoek bij een ervaarwoning en het project Haags Ontmoeten in Den Haag. Echt, waar ze de energie vandaan haalt, is ons een raadsel na Luxemburg, Denemarken en India binnen één week. Maar ze straalde weer als altijd. Voor de gelegenheid droeg Máxima een jurkj...

Máxima richt blik weer binnen de eigen grens

Vrijdagochtend ging Koningin Máxima op bezoek bij een ervaarwoning en het project Haags Ontmoeten in Den Haag. Echt, waar ze de energie vandaan haalt, is ons een raadsel na Luxemburg, Denemarken en India binnen één week. Maar ze straalde weer als altijd.

Voor de gelegenheid droeg Máxima een jurkje van Carolina Herrera.

Het bezoek stond in het teken van innovaties in ouderenbeleid en -zorg, aangezien Den Haag graag een seniorvriendelijke stad wil zijn. Máxima werd vergezeld door onder meer burgemeester Pauline Krikke.

Na de rondleiding sprak Máxima met enkele beleidsmedewerkers over ontwikkelingen die het leefplezier en de vitaliteit moeten verbeteren.

Daarna bezocht ze het project Haags Ontmoeten in wijkcentrum De regenvalk in Den Haag, een project dat zich inzet voor kwetsbare en eenzame mensen. Daar ontmoette ze bezoekers, vrijwilligers, mantelzorgers en zorgverleners.

Bron en beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in