Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima-rewind: Indonesië lijkt een lifetime ago

Precies een jaar geleden namen de Oranjes afscheid van Indonesië. Kun je je voorstellen dat dit allemaal nog maar een jaar geleden was? De volle staatsbezoekpracht met banketten, mooie jurken, avondprogramma's, bezienswaardigheden, boten, ontmoetingen... we kunnen ons er bijna niets meer bij voor...

Máxima-rewind: Indonesië lijkt een lifetime ago

Precies een jaar geleden namen de Oranjes afscheid van Indonesië.

Kun je je voorstellen dat dit allemaal nog maar een jaar geleden was?

De volle staatsbezoekpracht met banketten, mooie jurken, avondprogramma's, bezienswaardigheden, boten, ontmoetingen... we kunnen ons er bijna niets meer bij voorstellen. Maar exact een jaar geleden nog maar reisden Willem-Alexander en Máxima (gevolgd door een goed gevulde bus Nederlandse pers ook nog) door Indonesië.

Laatste van zijn soort

Het was een bezoek om in te lijsten waar de mooiste plaatjes uitrolden en onze koningin weer even liet zien hoe prachtig ze zich toch kan kleden op dit soort momenten. Maar het was ook het laatste bezoek van zijn soort, in elk geval in de nabije toekomst. 

De eerste persco

Op 12 maart vlogen de Oranjes (en gevolg) terug naar Nederlandse bodem. Op de dag dat wij te horen kregen dat er overheidsmaatregelen zouden komen. De eerste besmetting was twee weken eerder gemeld in ons land. Op 15 maart gingen grote delen van ons land dicht. En op 16 maart sprak premier Rutte het land voor het eerst toe.

Gelukkig hebben we de foto's nog

Daar konden we ons die vier dagen eerder nog niets bij voorstellen eigenlijk, maar de Oranjes keerden wel met enige haast terug naar hun meiden. Gelukkig hebben we de foto's nog was nog nooit zó waar.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in