Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima recyclet weer een outfit tijdens bezoek aan Middelburg

Máxima trekt weer een 'oude' look uit de kast!

maxima

Koningin Máxima is heerlijk bezig om het meeste uit haar garderobe te halen: de laatste maanden zien we zelden nog een nieuwe outfit als Hare Majesteit bij een werkbezoek verschijnt. Ook tijdens haar laatste werkbezoek trok Máxima weer een (oude) maar nog altijd elegante look uit de kast.

De Oranjes aanwezig

Máxima was donderdag samen met koning Willem-Alexander en prinses Beatrix aanwezig bij uitreiking van de Four Freedoms Awards in Middelburg. De Oranjes hebben er een behoorlijk stukkie voor moeten rijden, maar kwamen precies op tijd aan. Vlak voor de uitreiking werden er nog wat publiekelingen gegroet en werden er handen geschud. Daarna was het tijd om naar binnen te gaan.

Máxima droeg een champagnekleurige outfit van het Belgische modehuis – en tevens haar favoriete merk – Natan. Als accessoire droeg ze geen tas, maar prinses Beatrix aan haar arm.

NL Beeld

Eerder gedragen

De outfit is er overigens eentje die Máxima al een poos in haar kast heeft hangen. Vorig jaar droeg ze de look namelijk ook al een keer. Toen in juni tijdens het staatsbezoek aan België. Waar ze nu voor een kleiner hoofddeksel kiest, koos ze vorig jaar voor een grotere hoed. Ook droeg Máx vorig jaar een broche op haar jasje en andere sieraden.

NL Beeld

De Four Freedom Awards

De Four Freedom Awards zijn gebaseerd op de Vier Vrijheden die de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt tijdens een historische toespraak in 1941 heeft benoemd. Oftewel: vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, vrijwaring van gebrek en vrijwaring van vrees. Het koningspaar wil in in ieder geval om iedere twee jaar bij de awards aanwezig zijn. Ze vinden namelijk het belangrijk om de ceremonie te eren.

Tijdens de Awards kregen verschillende personen en organisaties die zich inzetten om vrijheid te waarborgen en mensenrechten te verdedigen een award uitgereikt.

Royalty
  • Blauw Bloed, Libelle
  • NL Beeld