Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op Hollands in India

Het is een heel Hollands dagje in India, waar het koningspaar op bezoek gaat bij 'The Dutch Palace' en Máxima opnieuw kiest voor een hele beroemde (en Oranje-minded) Jan Taminiau. Het koningspaar begon hun dag vandaag (donderdag) in Mumbai, met een bezoek aan de gouverneur van Maharashtra, en sta...

Máxima op Hollands in India

Het is een heel Hollands dagje in India, waar het koningspaar op bezoek gaat bij 'The Dutch Palace' en Máxima opnieuw kiest voor een hele beroemde (en Oranje-minded) Jan Taminiau.

Het koningspaar begon hun dag vandaag (donderdag) in Mumbai, met een bezoek aan de gouverneur van Maharashtra, en stapte daarna op het vliegtuig naar de zuidelijke staat Kerala.

Máxima droeg voor de ochtend deze oude bekende van Jan Taminiau, uit zijn off the rack-collectie, die ze eerder droeg tijdens de zomerfotosessie van dit jaar.

In Kerala is het koningspaar momenteel op bezoek bij het mooie Mattancherry Palace, ook wel het Dutch Palace genoemd, in de stad Kochi. 

In haar element

Ze krijgen daar een rondleiding door het museum alvorens naar het bedrijf Nedspice te vertrekken voor een rondetafelgesprek met Nederlandse en Indiase bedrijven, kennisinstellingen en overheid over het bereiken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties,  zoals ‘Zero Hunger’, ‘Good Health & Well-being’ en ‘Clean Water & Sanitation’.

Máxima in haar element kortom. Vanavond is er nog een diner met de autoriteiten van de staat Kerala. Daarna bereiden de koning en koningin zich voor op hun laatste dag in India, en natuurlijk de lange vlucht naar huis. 

Je leest er morgen weer alles over op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in