Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op de Cariben

Ons koningspaar is donderdagavond aangekomen op de Cariben voor een bezoek aan de eilanden die getroffen zijn door orkaan Irma. Het is nu stralend mooi weer op Sint-Eustatius, maar het eiland (en de omliggende Bovenwindse Eilanden) zijn nog volledig in wederopbouw na de enorme schade van de orkaa...

Máxima op de Cariben

Ons koningspaar is donderdagavond aangekomen op de Cariben voor een bezoek aan de eilanden die getroffen zijn door orkaan Irma.

Het is nu stralend mooi weer op Sint-Eustatius, maar het eiland (en de omliggende Bovenwindse Eilanden) zijn nog volledig in wederopbouw na de enorme schade van de orkaan, begin september.

Op hun eerste dag op de eilanden bezochten en zomers geklede koning en koningin onder andere bewoners van huizen die door de orkaan beschadigd werden. Daarna vlogen ze door naar Saba, waar op vrijdag de feestdag Saba Day wordt gevierd.

Opnieuw naar Sint-Maarten

Zaterdag is Sint-Maarten aan de beurt. Daar was Willem-Alexander kort naar de storm ook al op bezoek. Het is het eiland dat het zwaarst is getroffen door de orkaan. Een leuke reden voor een bezoek is het niet, maar dat weerhoudt Máxima en Willem-Alexander er niet van er het beste van te maken. Zonnige plaatjes én een hart onder de riem voor de locals: daar staat het koningspaar toch wel garant voor.