Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op chic in Austerlitz

HM is in den lande op pad en het is weer heerlijk chic meets piekerig.

Máxima Austerlitz

Na een feestweekend in Wales is koningin Máxima weer op Nederlandse bodem. Ze was vanochtend in het Utrechtse Austerlitz aanwezig bij een dialoogbijeenkomst over passende zorg.

Een belangrijk zij het tikje ‘drie koffie graag’ onderwerp op de vroege dinsdagochtend. De toekomstbestendigheid van de zorg gaat ons allemaal aan het hart en verdient de aandacht die een koningin het kan geven. Heel belangrijk, maar niet zo glam.

Brunopress

Hoewel, laat dat maar aan HM over, die breed lachend en relatably piekerig in dit fijne lookje ten tonele verscheen. En op de eerste rij, killer heels en al, aandachtig meeluisterde naar uit het leven gegrepen voorbeelden van de problematiek.

Brunopress

Het is niet de laatste keer dat we Máxima deze week zien in den lande. Toch fijn dat ze niet fulltime knuffelend (we kunnen het ons voorstellen, na twee jaar uit studeren) naast Alexia op de bank blijft zitten nu die eindelijk weer thuis is. Zal Alexia ook wel denken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in