Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: Nikkie de Jager is impressed

Natuurlijk ontdekte zij het fijne over HM's make-up. Voor ons was het een van de hoogtepunten van het Songfestival in Rotterdam: de ontmoeting tussen twee van de koninginnen van die dagen, koningin Máxima en Nikkie de Jager, die het zó fantastisch deed tijdens het ESF. Máxima schoof daags na haar...

Máxima: Nikkie de Jager is impressed

Natuurlijk ontdekte zij het fijne over HM's make-up.

Voor ons was het een van de hoogtepunten van het Songfestival in Rotterdam: de ontmoeting tussen twee van de koninginnen van die dagen, koningin Máxima en Nikkie de Jager, die het zó fantastisch deed tijdens het ESF.

Máxima schoof daags na haar vijftigste verjaardag aan voor een interview met Nikkie om te praten over haar Méér Muziek in de Klas, waar ze rondom die grote verjaardag alle spotlights op zette.

Een gesprek over muziek, zoals je hierboven ziet. Maar wat ook wel duidelijk is: Nikkie en Máxima liggen elkaar goed. We zouden uren naar gesprekken tussen die twee kunnen kijken. Schuiven de prinsessen, ferm in Nikkie's doelgroep natuurlijk, ook fijn aan... wij zien het voor ons, Nikkie ten paleize.

Hoe het ook zij, het kon natuurlijk niet uitblijven of de top-YouTuber zou na het Songfestival nog wel iets meer delen over de ontmoeting in een van haar eigen loeiknappe make-upvideo's. En ja hoor: Nikkie vertelde nog even wat meer over Máxima en vooral: de Majesteitelijke make-up.

Ze hield het kort maar krachtig, maar het enthousiasme spatte er vanaf (zie hierboven).

Nikkie: "Wat is ze prachtig. Ze had haar eigen make-up gedaan en dat zag er perfect uit. Ze was zó warm, zó aardig, zó charismatisch. Ik ben echt verliefd op haar geworden."

Dat gevoel leek wederzijds, en wij zijn ook verliefd geworden op Nikkie. Geef die vrouw een eigen talkshow.

Beeld: Joy Hansson (NPO/NOS/AVROTROS)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in