Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: net als in de film

Darth, Kermit, Jackie... Máxima kan ze allemaal aan. Máxima ziet er eigenlijk altijd uit om door een ringetje te halen. Maar soms lijkt ze zó van een filmset weggelopen. Of om het heel letterlijk te nemen: in de huid van een film- of televisieheld te kruipen. Darth Vader/Kylo Ren Met een cape oog...

Máxima: net als in de film

Darth, Kermit, Jackie... Máxima kan ze allemaal aan.

Máxima ziet er eigenlijk altijd uit om door een ringetje te halen. Maar soms lijkt ze zó van een filmset weggelopen. Of om het heel letterlijk te nemen: in de huid van een film- of televisieheld te kruipen.

Darth Vader/Kylo Ren

Met een cape oog je al snel vrij dramatisch, maar Máxima's looks tijdens de Nationale Herdenking op de Dam (zowel in 2021 als in 2020) deden toch wel erg... Star Wars aan. Darth of Kylo, pick your poison. HM verslaat ze allebei.

In 2020 was de look ook erg wapperend (en droeg ze bovendien de Kylo Ren-riem)

Jackie Kennedy

Het is geen geheim dat Majesteit Jackie Kennedy als een van haar grootste stijlvoorbeelden neemt, maar in 2008 nam ze die liefde op Koninginnedag wel heel letterlijk in dit lookje van Natan. Dat ook Natalie Portman, die Jackie speelde in de film uit 2016, niet has misstaan.

June uit The Handmaid's Tale

Oké, de mondkapjes in de serie dienen een ander doel (zwijgzaamheid), maar deze wapperende look deed ons toch wel heel erg denken aan een handmaid uit Gilead. May the Lord Open.

Kermit

Het zal vast niet helemaal de bedoeling zijn geweest, maar dit kleurrijke ensemble uit 2017 werd al snel omgedoopt tot de Kermit en dat snappen we heel goed.

A Christmas Prince

Een gevalletje art imitating life, deze jurk uit de foute Netflix-kerstfilm A Christmas Prince. Die toch zeker weten móét zijn nagemaakt van de inhuldigingsjurk van Jan Taminiau.

Majesteit at the movies. Wij krijgen er geen genoeg van.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in