Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima na Prinsjesdag: bye bye kleur!

Het is het veelzijdige modeweekje wel, voor HM. Die misschien zelf haar Prinsjesdaglook ook iets te kleurrijk heeft gevonden.

Máxima wit

Normaal gesproken vliegt ze bijna standaard direct na Prinsjesdag uit voor de Algemene Vergaderingen van de VN in New York. Dit jaar heeft ze haar jaarverslag al ingediend en blijft ze in het land. Gevolg: een enorme overgang tussen Prinsjesdag en haar ‘normale’ koninginnenleven

Brunopress/Patrick van Emst

Want als Máxima eenmaal voet zet in New York, of waar dan ook voor de VN voor dat geld, is ze geen koningin maar een VN’er. En is de modische druk toch een beetje van de ketel.

Na wat op modegebied toch een beetje een mixed bag van een Prinsjesdag mag heten (haar Claes Iversen was a lot en zeker niet bij iedereen geliefd) besloot Máxima tot een heel andere aanpak voor de rest van haar werkweek.

Brunopress/Patrick van Emst

Bij een ontmoeting met de landgenoten die meeborduurden aan de gordijnen van ‘haar’ Chinese Zaal (Máxima borduurde zelf ook mee) koos ze woensdag voor haar crop top en rok van Tory Burch, wandelende zomer met hier en daar een glimp rug of buik.

Brunopress/Patrick van Emst

Later die dag toog ze naar Amsterdam voor het winnaarsdiner van de Koning Willem I Prijzen in van boven nog steeds zomer wit en van onder een pailletten-franje-rok van NATAN in oranje boven met matching schoenen waar wij nu ook van dromen (rok én schoenen).

Het maakte het een spannend modevervolg op Prinsjesdag, wat natuurlijk de vraag opriep: wat zal HM vandaag (donderdag) nou weer eens uit de kast trekken? Zou ze weer voor iets met weinig kleur gaan, weer iets wits wellicht? Vandaag is Majesteit in Rotterdam op werkbezoek bij het Hout- en Meubileringscollege, bij wijze van verandering van spijs.

Brunopress

En ja hoor: weer een witte outfit, wel weer een hele fijne trouwens. Het is haar inmiddels bekende Massimo Dutti jurk met overhemdkraag, ooit geshopt voor nog geen honderd euro.

Zou HM zelf ook even afgekickt zijn van kleur? Of zou ze gewoon nog heel even in het wit willen, nu het weer het nog toelaat? Wij vermoeden het laatste. Volgende week vast weer in volle paradijsvogelmodus, mark our words.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • NLBeeld