Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima meldt zich bij een verhuisbedrijf

Wat denk je: zou Máxima weer een met de vlam in de pijp-momentje hebben gehad?

KATWIJK, Máxima

Na een va-va-voom rood dagje in Den Haag gisteren, toog HM vanochtend naar Katwijk. Daar wordt het jaarbericht ‘Staat van het mkb’ gepresenteerd van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. En laat koningin Máxima daar nou net lid van zijn.

Lees: het is het tweede economisch ingestoken uitje op rij voor Majesteit, en dan is ze in haar element. Het lijkt ook haast of ze haar mode daarop aanpast, want alweer kwam ze aangevlogen in een cape. Ditmaal wel met iets minder kleur.

Brunopress/Patrick van Emst

Het jaarbericht werd uitgedeeld bij Oomen Opslag & Verhuizers, zelf ook een mkb. Máxima tussen de verhuisdozen? Zo was het ook weer niet. Het familiebedrijf handelt in verhuizingen én selfstorage in grote containers die door een robot uit de opslag worden gehaald als klanten erbij moeten.

Mocht HM dan even met die robot spelen? Ook niet. Maar mocht ze eens opslag zoeken voor wat kleding/sieraden/kunst dan weet ze nu waar ze zijn moet.

Brunopress/Patrick van Emst

Ook duurzaamheid was een themaatje vandaag, onder andere binnen het wagenpark van de verhuizer (grotendeels elektrisch). Dat vroeg natuurlijk om een rondleiding, want Máxima weet wel raad met zwaar transport, laat ze wel vaker zien.

Brunopress/Patrick van Emst

Máxima weer eens met de vlam in de pijp? Ook die vlieger ging helaas niet op, het bleef bij geïnteresseerd kijken naar (waarvoor de vrouw wel een Oscar mag krijgen – het is een vrachtwagen, people).

Gelukkig was De Cape er om de boel bij gebrek aan vrachtwagenrit/verhuisdozenmanie/robot-speelsessie een beetje op te leuken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst