Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima, Mathilde en Märtha gaan op knalroze

Hot pink stoomt nog even door. Nu we langzaam van de zomer het najaar in fladderen, zien we het modebeeld ook weer een beetje veranderen. Maar hot pink (zoals hier op zomers bij Máxima en Amalia) is nog even here to stay. Tenminste als het aan deze twee koninginnen en prinses ligt. Koningin Máxim...

Máxima, Mathilde en Märtha gaan op knalroze

Hot pink stoomt nog even door.

Nu we langzaam van de zomer het najaar in fladderen, zien we het modebeeld ook weer een beetje veranderen. Maar hot pink (zoals hier op zomers bij Máxima en Amalia) is nog even here to stay. Tenminste als het aan deze twee koninginnen en prinses ligt.

Koningin Máxima trok in San Francisco haar fantastische NATAN-Koningsdagjurk uit haar koffer. En ze was niet de enige royal die vorige week kleur bekende in knaller dan knalroze.

Prinses Märtha Louise van Noorwegen trok dit ontwerp uit de kast voor de opening van een school voor hulphonden (jammer dat zij die kleur niet konden zien).

En koningin Mathilde van België koos voor deze beauty, net als die van Máxima uit de stal van NATAN.

Fruitig en fel de herfst in, wij zien het zitten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in