Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima luncht met Yvette van Boven (en meer Uitblinkers)

Mag Máxima nu ook een keer aanschuiven in Huize Van Boven? Een feestelijke lunch met Máxima en Willem-Alexander. Wie dat wel eens ziet zitten, zorgt dat hij of zij uitblinkt. Vandaag mochten 26 van die Uitblinkers namelijk aanschuiven bij Noordeinde. Goede timing wel met alvast de persconferentie...

Máxima luncht met Yvette van Boven (en meer Uitblinkers)

Mag Máxima nu ook een keer aanschuiven in Huize Van Boven?

Een feestelijke lunch met Máxima en Willem-Alexander. Wie dat wel eens ziet zitten, zorgt dat hij of zij uitblinkt. Vandaag mochten 26 van die Uitblinkers namelijk aanschuiven bij Noordeinde.

Goede timing wel met alvast de persconferentie van komende dinsdag in het achterhoofd. Vandaag kon er in elk geval nog ouderwets worden geluncht in de Marotzaal.

In 2020 werd er een kleinere versie van de Uitblinkerslunch gehouden (eentje maar, normaal zijn het er toch vaak twee per jaar). OM aan de richtlijnen van toen te voldoen, werd niet de Marotzaal opgetuigd, maar de Grote Balzaal. De gebruikelijke 'klassenfoto' werd een minder intiem kiekje. Toch jammer als je hoopte schouder aan schouder met Máxima te belanden.

In 2019...

...en in 2020

Maar evengoed een hele eer om uitgenodigd te worden, in welk jaar dan ook.

Dit jaar was de eer onder andere aan de Europees Kampioen Schoenreparatie, de wereldkampioen freestyle voetbal, de Architect van het Jaar, de winnaar van Het Gouden Kookboek en enkele winnaars van de journalistieke prijs De Tegel. Voor de beeldvorming. 

Máxima droeg deze bekende jurk van het Londense Rixo

Die 'winnaar van Het Gouden Kookboek 2020' is trouwens de geweldige Yvette van Boven (lees hier ons leuke interview rondom het winnende boek). Haar man, Oof Verschuren (die ook vaak als fotograaf optreedt voor Nouveau) is genomineerd voor Gouden Kookboek 2021, dus wie weet mag hij volgend jaar aanschuiven. Verder spotten we Coen Verbraak achter Máxima, en schrijfster Marieke Lucas Rijneveld (30), winnaar van de Booker Prize.

De Uitblinkerslunch wordt door het koningspaar aangeboden aan 'Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie'. Zij hebben recent een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in