Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rokjesdag: koningin Máxima en prinses Laurentien gaan voor zwierig exemplaar tijdens Koningsdagconcert

De jaarlijkse pre-party voor de verjaardag van de koning vond gisteravond plaats in Emmen. 

Koningsdagconcert

Eind deze week is het zover: dan vieren we de verjaardag van koning Willem-Alexander. Maar voor het zover is, was het gister eerst nog tijd voor het jaarlijkse Koningsdagconcert.

Koningsdagconcert

Waar de koninklijke familie vorig jaar tijdens Koningsdag neerstreek in Rotterdam, is het deze keer de beurt aan Emmen om op 27 april volledig oranje te kleuren. Vorige maand werd tijdens een perspresentatie bekend wat voor programma de Oranjes te wachten staat. En dat belooft een mooi feest te worden, vol muziek, dans en cultuur.

Gisteravond kwamen de Oranjes alvast in de stemming en reisden ze af naar Emmen voor het Koningsdagconcert in het Atlas Theater. Behalve de koning en koningin, vierden ook prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien het fuifje mee. De muzikale avond is een bedankje voor de mensen die betrokken zijn bij de organisatie van het feest en bij muziek en muziekonderwijs in Zuidoost-Drenthe.

Fashion voorproefje

Koningin Máxima zag er prachtig uit in een blauwe Cinderella-rok van het merk Natan, die ze overigens al eens eerder uit de kast trok tijdens het Kerst Muziekgala afgelopen december. Ze combineerde ‘m met een felgele blouse; een ietwat verrassende, maar uiterst vrolijke combi.

NL Beeld / Patrick van Emst

Prinses Laurentien ging eveneens voor een zwierige rok. Ze koos voor geelgoud in combinatie met een witte blouse met speelse pofmouw. De dames stylden de outfit af met pumps en clutch in dito kleur als hun rok.

Het lijkt erop dat de schone zussen stiekem een kleine fashion rendez-vous hebben ingepland voor de gelegenheid. We zijn alvast erg benieuwd wat ze voor ons op de grote dag in petto hebben!

Het Koningsdagconcert wordt aanstaande zaterdag om 20:35 uur uitgezonden op NPO 2.

Royalty
  • Blauw Bloed, Libelle
  • NL Beeld