Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima krijgt een award

And the winner is... Máxima! Helaas is het een weinig spannende virtuele uitreiking (wordt ons daar even een mooi glamourmomentje door de neus geboord), maar het is een feestelijke dag voor koningin Máxima: vandaag ontvangt zij de Financial Health Visionary Award 2021. Ze krijgt de Amerikaanse on...

Máxima krijgt een award

And the winner is... Máxima!

Helaas is het een weinig spannende virtuele uitreiking (wordt ons daar even een mooi glamourmomentje door de neus geboord), maar het is een feestelijke dag voor koningin Máxima: vandaag ontvangt zij de Financial Health Visionary Award 2021.

Ze krijgt de Amerikaanse onderscheiding voor haar werk als speciale pleitbezorger van de VN-secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Het Financial Health Network verleent de onderscheiding aan 'mensen die ongeëvenaard leiderschap hebben getoond in het opbouwen en toegankelijker maken van een inclusiever financieel systeem met innovatieve oplossingen'.

Goed gezelschap

Ook leuk: je krijgt deze award niet zomaar en hij wordt zodoende ook niet elk jaar uitgereikt. Het is pas de tweede keer dat iemand de prijs krijgt: in 2018 was de eer aan de CEO van Paypal, Dan Schulman die financiële diensten voor miljarden mensen eenvoudiger maakte. HM is dus in goed gezelschap.

Dat Majesteit er niet voor naar, zeg, New York hoefde af te reizen vindt ze stiekem wel fijn, zei ze in haar grote verjaardagsinterview. Meer tijd thuis is immers nog even meer tijd met haar drie nu nog thuiswonende meiden.

Morgen weer feest?

Morgen belooft het weer een feestelijke dag te worden op Huis ten Bosch. Dan hoort kroonprinses Amalia, fingers crossed, of ze geslaagd is voor haar gymnasiumdiploma.

Natuurlijk lees je er alles over op Nouveau.nl.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in