Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima kiest voor zomers wit tijdens tweede dag van werkbezoek aan Amerika

Máxima gaat voor een koele look in Savannah.

maxima

Het werkbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Verenigde Staten is in volle gang. Gisteren stond een bezoek aan het zonnige Savannah op de planning, waar HM voor een luchtige outfit koos.

Zomerse look

WimLex en Máxima hebben een vol programma in de VS. De reis van het koningspaar bevat stops in Atlanta, Savannah, Albany en New York City. Atlanta werd op de eerste dag al bezocht en gisteren stond Savannah op het programma. Hier was het een goede 29 graden, waardoor Máxima de lange mouwen inruilde voor iets luchtigers. Ze koos voor een witte peplum top met bijpassende rok, tevens een look die ze al eerder droeg tijdens een bezoek aan Sicilië in 2017. Het merk is helaas onbekend.

Het koningspaar maakte een wandeling door het historische centrum van de stad, waar ze onder meer door de beroemde Jones Street liepen. Onderweg spraken ze met een historicus van Savannah College of Arts and Design over de uitdagingen en de kansen om het centrum nieuw leven in te blazen.

Beeld: © RVD
Beeld: © RVD

Drukke planning

Ook stond een ontmoeting met burgemeester van Johnson op de planning. Vandaag reist het koningspaar door naar de staat New York, waar ze als eerst Albany zullen bezoeken. Hier zullen ze op bezoek gaan bij gouverneur Kathy Hochul, nemen ze een kijkje bij NY Creates, een techhub van New York en één van de belangrijkste plekken ter wereld voor semiconductor research en development en zullen ze langs Schuyler Mansion, het historische huis uit 1763 van Nederlanders Philip J gaan. Tot slot volgt er nog een receptiebijeenkomst in de avond.

Morgen sluiten de Oranjes hun bezoek af in The Big Apple, waar ze ook weer een druk programma zullen hebben. We zijn benieuwd naar de rest van de outfits van ons Máx!

Royalty
  • Libelle, Blauw Bloed
  • Beeld: © RVD