Máxima kiest roze Oscar de la Renta

Máxima kiest roze Oscar de la Renta

Koningin Máxima is vanochtend (donderdag) aanwezig bij het jubileumcongres van het Nibud in Utrecht. En viel op in een roze jurk die ze vorig jaar ook al eens prominent droeg.

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) bestaat veertig jaar, en dat wordt natuurlijk gevierd. Mét een feestelijk ogende koningin.

Zij trok voor de gelegenheid haar spectaculaire roze Oscar de la Renta uit de kast, die ze voor het laatst droeg tijdens het staatsbezoek aan Londen, afgelopen oktober. Sowieso is roze een van haar lievelingskleuren.

Koningin Máxima is sinds 2010 erevoorzitter van platform Wijzer in Geldzaken, waar het Nibud lid van is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld, met name voor kinderen en jongeren.

Máxima treedt op als speciaal adviseur voor het platform en spreekt met belanghebbenden over de manier waarop financiële bewustwording en zelfredzaamheid kunnen worden vergroot.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in