Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima kiest leer zonder dierenleed: zó kan het dus ook

Koningin Máxima was op werkbezoek in het kader van de Week tegen Eenzaamheid en koos voor een (dier)vriendelijke look.

Koningin Maxima week eenzaamheid

Soms zouden we gewoon discreet een borstel en een doosje haarelastiekjes in de koninklijke auto willen leggen.

Brunopress/Patrick van Emst

Koningin Máxima rukte vandaag uit in een leuke, herfstige look: de groene Natanrok van cactusleer was een fijn duurzaam statement en ook de blouse deed het leuk qua september richting oktober. Het royal haar had echter de gebruikelijke laat-maar-waaien factor.

Brunopress/Patrick van Emst

Niemand verwacht op woensdagochtend kunstige chignons, maar een paardenstaart of een casual knotje is zo gemaakt, toch? Oh well, niets nieuws onder de zon, maar toch een beetje jammer.

Brunopress/Patrick van Emst

Waarvoor was HM in Amsterdam? Ze bracht samen met staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een werkbezoek aan initiatieven die eenzaamheid verminderen in een buurthuis in Amsterdam. Het bezoek staat in het teken van de Week tegen Eenzaamheid.

Brunopress/Patrick van Emst

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid, die loopt van 28 september tot en met 4 oktober, is er extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Op honderden plekken in Nederland zijn er speciale activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. 

Brunopress/Patrick van Emst

Na het gesprek sloten Máxima en de staatssecretaris aan bij activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan. Samen met Oma’s Soep kookten en kletsten ze met de deelnemers. Oma’s Soep organiseert in twaalf steden terugkerende kookochtenden waarbij het contact maken tussen jong en oud centraal staat.

Brunopress/Patrick van Emst

Wat voor soepje het werd, is niet duidelijk, maar gezellig was het in ieder geval wél en dat telt, gezien het thema.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst