Máxima in New York: daar is de power-Claes wel!

Máxima in New York: daar is de power-Claes wel!

Altijd leuk om onze koningin in actie te zien in New York. Ook al is ze qua VN-mode een stuk voorspelbaarder dan als koningin.

Vandaag zagen we haar in haar beroemde rode powerpak van Claes Iversen (de blazer casually over haar stoel). Wel steeds weer net anders gestyled trouwens. Het is een pak waar ze zich duidelijk helemaal VN-proof voelt. Koningin Letizia begrijpt dat ook helemaal.

Máxima in New York: daar is de power-Claes wel!

Gisteren schoot ze na Prinsjesdag hup van het Eresaluut naar Schiphol, gisteravond had ze al haar eerste ontmoetingen in Manhattan. Maar vandaag was voor koningin Máxima toch wel echt haar grote VN-dag in New York.

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN bood ze vandaag haar baas, secretaris-generaal António Guterres haar jaarverslag aan.

Verder stonden er meetings gepland met regeringsvertegenwoordigers van landen de actief zijn met haar eigen stokpaardje financiële inclusie, sprak ze bij een lezing en ging ze in gesprek met de CEO van PayPal, die maar wat graag even tijd maakte voor onze Royal Econoom.

Vanavond vliegt Majesteit weer naar huis, maar zo te zien was het flitsreisje zeer de moeite waard.

Beeld: UNSGSA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in